Primer assalt perdut

05-04-2015
  • Primer assalt perdut

El Cadí la Seu va iniciar ahir el play-off pel títol amb una derrota clara a la pista del potent Perfumerías Avenida (78-60), encara que durant el partit hi va haver una gran igualtat, arribant a finalitzar el tercer quart amb avantatge de dos punts per a les lleidatanes (48-50). Dimecres vinent, dia 8, l'eliminatòria viatja a la Seu d'Urgell (20.15 h) on el Cadí intentarà guanyar per forçar un tercer matx.

L'equip de Miguel Ángel Ortega va acariciar la sorpresa durant tres quarts, ja que després de perdre el primer per un sol punt (22-21), el segon el va guanyar i es va arribar al descans amb empat en el marcador (35-35). Les urgellenques van continuar plantant cara a les rivals i van arribar al final del tercer quart amb un 48-50 després d'un triple de Suárez.

Però tot va canviar amb l'inici de l'últim quart. Els triples de les locals van entrar de forma consecutiva per part de Paola Ferrari i Leonor Rodríguez. La defensa lleidatana, tancada tot el partit per a Robinson i Rezan, va haver de començar a sortir al perímetre i les torres castellanes per fi van trobar l'espai necessari per anotar fàcil. El Cadí va tenir una apagada definitiva durant 5 minuts en què va encaixar un parcial de 18-0. Cal recordar que aquesta és la tercera participació del club lleidatà en el play-off pel títol, després de disputar-lo les temporades 2001-02 -on va caure eliminat davant de l'Universitari de Barcelona- i 2012-13, quan va perdre davant del Rivas.