Primer triomf davant l’afició

17-11-2019
Actualitzat: 17-11-2019 16:42
  • Primer triomf davant l’afició

El Pardinyes va aconseguir ahir la primera victòria com a local a la LEB Plata al guanyar amb solvència l’Albacete (92-61), un rival directe de la zona baixa de la classificació. Wendell Davis va liderar el conjunt groc-i-negre amb 17 punts i 10 assistències (31 de valoració). Precisament l’escorta americà va ser qui va deixar lloc en els últims minuts al júnior Joel Romero, que es va estrenar amb el primer equip.

Els de Gerard Encuentra van sortir a totes des del primer minut, en un partit que s’esperava molt igualat entre dos rivals de la zona baixa de la taula (desè el Pardinyes i vuitè l’Albacete). La bona defensa lleidatana no va permetre als manxecs desplegar el seu atac, la qual cosa va donar un petit avantatge al Pardinyes a la conclusió del primer parcial (21-17).

El segon va començar amb un intercanvi de cistelles, amb els visitants recolzant-se en el seu millor jugador, Eddy Polanco (20 punts). Malgrat això, en els últims dos minuts, un parcial d’11-3 va permetre al Pardinyes anar-se’n al descans amb un marcador favorable de 39-28.

Després del pas pels vestidors, els de Gerard Encuentra van mantenir la línia ascendent i van anul·lar completament l’Albacete. Bones defenses, ràpids contraatacs i l’encert des de més enllà de la línia de tres va fer que el Pardinyes deixés el partit vist per a sentència a falta d’un quart per disputar-se (67-44).

Els últims deu minuts van ser de tràmit. Els lleidatans se sabien clars vencedors del duel i amb confiança van mantenir el ritme exhibit en el tercer parcial per seguir ampliant l’avantatge fins al 92-61 final.

Després del partit, el tècnic del Pardinyes, Gerard Encuentra, es va mostrar “molt content”. “Havíem començat la Lliga amb cinc derrotes i teníem una mica d’ansietat en el joc”, va explicar. “Una victòria com aquesta ens reafirma en el treball que estem fent, que és molt bo”, va afegir el tècnic. L’entrenador lleidatà, a més, va agrair el suport de l’afició. “Crec que guanyar a casa és una bona manera de tornar a la nostra gent la seua ajuda”, va sentenciar.