Projecte del Força Lleida per potenciar el planter

SEGREcom
19-09-2014
  • Projecte del Força Lleida per potenciar el planter

El Força Lleida ha posat en marxa un projecte que té per objectiu potenciar el seu planter que, en aquesta pròxima temporada, comptarà amb un major nombre de jugadors i un equip més en la seua estructura. Els responsables tècnics del club van explicar ahir als pares dels jugadors aquestes noves iniciatives.

Entre aquestes iniciatives destaca la presència de dos pares com a delegats de la junta per a temes de la base, que tindran la funció de fer de nexe entre la directiva i el planter.

El coordinador de la base serà, per segona temporada, Joan Isart, mentre que els dos pares que reforcen l'estructura són Albert Aliaga i Carles Cuéllar. Completen l'organigrama Joaquín Prado, com a director tècnic i el gerent, Ramon Bordas.

El planter del Força Lleida comptarà aquesta temporada amb 12 equips, un més que en l'anterior i passa de 110 jugadors a 134, cosa que Isart explica perquè "han fet efecte els diferents campus que hem anat fent, les campanyes a les escoles i la feina a través de les xarxes socials. També tenim més entrenadors. Cada equip té el seu segon tècnic, cosa que la passada temporada no passava", explica.

Albert Aliaga i Carles Cuéllar explicaven que la seua presència a l'organigrama és una iniciativa del president, Félix González. "Ens va trucar per proposar-nos que li donéssim un cop de mà i la nostra funció serà millorar les coses que durant la temporada vegem que no acaben de funcionar. La veritat és que hi ha feina, perquè és un club nou i faltava aquesta relació entre la junta amb els entrenadors i els pares," expliquen tots dos.

"Un dels objectius és potenciar la relació entre l'equip de LEB i la base. Volem que els jugadors del primer equip participin en alguns entrenaments", afegeixen.

"També establirem un horari d'atenció als pares, perquè ens transmetin les seues inquietuds i igualment farem un treball d'ajuda per als jugadors que tinguin dificultats a compaginar els entrenaments amb els estudis". Un altre projecte és potenciar la formació de tècnics, ja que "si volem els millors jugadors, hem de tenir també els millors entrenadors".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...