Prop de 300 socis i 40 nens passen pel CT Urgell després de la reobertura

REDACCIÓ
23-05-2020
  • Joves tenistes  tenis tennis CT Urgell

L’activitat torna a les instal·lacions del Club Tennis Urgell després que dilluns passat el club reobrís les portes. Des d’aquell dia, han passat per les pistes del club prop de 300 socis i sòcies adults per jugar a tenis i pàdel que, de moment, són les úniques activitats permeses per les autoritats.

També han ocupat les pistes 40 nens i nenes pertanyents al grup de tecnificació, i a més avui dissabte se celebrarà un entrenament infantil en el qual prendran part setze nens i nenes més.

Tot això, seguint unes escrupoloses mesures de seguretat i higiene decretades per les autoritats competents i sota les recomanacions de la Reial Federació Espanyola de Tenis. Segons resen aquestes, els partits han de ser individuals, els jugadors han de venir canviats i dutxar-se a casa perquè no poden utilitzar-se els vestidors ni altres dependències. Unes mesures que a partir de l’1 de juny amb l’entrada de la fase 2 de la regió sanitària de Lleida s’aniran suavitzant.

El club, d’altra banda, continua preparant les seues activitats d’estiu com les estades d’estiu (de quatre a dotze anys) i Esport Jove (de tretze a disset). El CT Urgell ha previst, a priori, que aquestes activitats comencin el 22 de juny i acabin el 10 de setembre, incloent aquest any el mes d’agost a causa de les actuals circumstàncies.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"