Proposta d'un pla de rescat social i econòmic davant la crisi pel segon rebrot de la Covid-19

REDACCIÓ
02-12-2020
  • Proposta d'un pla de rescat social i econòmic davant la crisi pel segon rebrot de la Covid-19
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

El Grup de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament d’Alpicat ha presentat una moció que reclama un pla de rescat social i econòmic davant la crisi generada pel rebrot de la Covid-19.

La formació taronja ha presentat aquesta moció, que ha estat aprovada amb els vots de tots els grups excepte de la CUP i d'ERC,  per impulsar un pla que arribi a les famílies, autònoms, empreses, així com als sectors associatius, culturals i esportius del municipi.

"La situació actual és probablement la més delicada que afronten els municipis de la demarcació en moltes dècades", ha recalcat la regidora de la formació liberal.

En concret, Cs ha proposat alliberar aquells sectors econòmics i productius que han vist restringida la seva activitat de manera total o parcial del pagament de totes aquelles taxes, tributs i impostos municipals en la part corresponent a l’any 2020 i, almenys, durant el primer semestre de 2021; bonificar el pagament de l’IBI a aquelles famílies que hagin vist disminuïts els seus ingressos de manera significativa.

Latorre, ha reclamat també de “crear una partida pressupostària d’ajuts a fons perdut” dirigides a aquelles famílies que han vist reduir dràsticament la seva activitat a causa de les restriccions imposades pel Govern de la Generalitat. Sense oblidar tampoc impulsar una línia d’ajuts extraordinaris per donar suport a l’activitat cultural, esportiva i associativa del municipi.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?