Prorrogada fins al desembre la mostra d’Óscar Muñoz a Lleida

REDACCIÓ
11-05-2018
  • Prorrogada fins al desembre la mostra d’Óscar Muñoz a Lleida

A causa de l’èxit de públic, la Fundació Sorigué va anunciar ahir la pròrroga fins al mes de desembre de l’exposició Óscar Muñoz: des/materializaciones, una personal selecció de les obres més representatives del creador colombià, comissariada pel mateix artista al costat d’Ana Vallés, directora de la fundació, que s’exposa des del desembre passat al museu de la fundació a Lleida i que en principi estava previst exhibir fins aquest pròxim mes de juny.

Més de 4.000 persones ja han visitat la mostra des de l’obertura i s’han registrat unes altres quatre-centes noves peticions de visita. Per això, la Fundació Sorigué ha decidit prorrogar aquesta mostra, que es renovarà el mes que ve amb noves creacions seleccionades pel mateix artista.

L’exposició, l’única d’Óscar Muñoz oberta actualment al món, ha comptat amb visitants procedents principalment de Lleida i Barcelona, però també de Saragossa, Madrid, Logronyo, Càceres, Tarragona, Girona i fins i tot Escòcia, França i el Perú. A més, més de 1.700 estudiants d’una setantena de centres educatius han visitat l’exposició a través del programa educatiu per a escolars i universitaris que pertany a la Fundació Sorigué.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?