Pueyo demana extremar la prevenció per evitar incendis

REDACCIÓ
Publicat: 
20-06-2022
Actualitzat: 20-06-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Pueyo demana extremar la prevenció per evitar incendis
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha demanat publicament a la ciutadania que extremi la prevenció per evitar incendis. L’ona de calor que ha viscut Lleida durant tota la setmana, amb temperatures de 40 graus, i després de setmanes de sequera, ha propiciat incendis en el terme municipal.

Aquest diumenge, precisament, se n’ha produït un altre al camí de la Creu, a l’alçada de l’església de Montserrat, que ha obligat a tallar la circulació de la carretera N-240 en un tram d’uns tres quilòmetres, fins poc abans de les Basses d’Alpicat, perquè les flames han saltat a l’altra banda de la carretera.

El foc ha començat abans de la una del migdia i s’ha dotat per extingit a dos quarts de sis de la tarda. No hi ha hagut danys personals i només l’entorn de dues cases s’han vist afectades per les flames, encara que no s’ha hagut de reallotjar cap persona.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s’ha desplaçat a la zona afectada, acompanyat per la tinent d’alcalde Sandra Castro, el regidor Jaume Rutllant, i el regidor de l’Horta, David Melé. Pueyo s’ha informat de la situació i ha parlat amb veïns afectats per l’incendi. Al respecte, va comentar que “estem en una situació crítica per la calor i la sequera. Ara, més que mai, hem de tenir cura i evitar qualsevol risc. Per tant, demano la màxima responsabilitat a la ciutadania perquè no haguem de viure més episodis d’incendis”. 

Comparteix

També t'interessarà