Pujol assegura que “no es juga amb la prosperitat del poble”

REDACCIÓ
12-05-2019
  • Pujol assegura que “no es juga amb la prosperitat del poble”

El diputat de JxCat al Parlament Eduard Pujol va assistir ahir a la presentació de la llista de Junts per Bellpuig, que encapçala l’actual alcalde, Salvador Bonjoch. Pujol va aconsellar els assistents a l’acte que “es voti bé”, que “quan tenim un bon alcalde, s’ha de votar per allò que ja funciona” i que “amb la prosperitat del nostre poble no s’hi juga”.

Per la seua part, el candidat a l’alcaldia Salvador Bonjoch va explicar les propostes per a la millora d’aquest municipi de l’Urgell i va assegurar que “si volem fer avançar aquest projecte de República, només hi ha una solució: junts, junts per un projecte de país”. Bonjoch és també l’actual president del consell de l’Urgell i va posar sobre la taula la seua experiència per demanar el vot als veïns de Bellpuig. La presentació de la candidatura de JxBellpuig es va celebrar als baixos del Castell i els membres de la llista van explicar el projecte de la formació per al municipi.

D’altra banda, l’actual alcalde de Castelldans, Conrad Llobera, i candidat a l’alcaldia de Junts per Castelldans, va presentar la candidatura divendres a la sala de la Llar del Productor del municipi. Llobera va explicar als assistents el treball que han portat a terme durant els últims quatre anys al capdavant del consistori.

Així mateix, l’alcalde de Puigverd de Lleida, Josep Solsona, també va presentar dijous la llista de Junts per Puigverd de Lleida. Des de la formació van assegurar que un dels punts clau de la candidatura és escoltar les propostes i necessitats dels veïns del municipi per poder preparar el programa electoral per a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta