A punt la torre del campanar del Cogul per al repic de dissabte

redacció
15-06-2017
  • A punt la torre del campanar del Cogul per al repic de dissabte

L’ajuntament del Cogul ja té llestes les obres de reforma del campanar de l’església que aquest dissabte acollirà el Repic de Campanes de les Garrigues. Segons l’alcaldessa, Núria Civit, s’ha instal·lat una barana, consolidat l’escala i col·locat xarxes a les finestres per evitar l’entrada d’aus. Posteriorment, s’ubicaran més xarxes per protegir les campanes.

La trobada començarà a les 17.30 hores amb una visita guiada al Centre d’Interpretació de les Pintures Rupestres per a tots els assistents, a la qual seguirà la jornada en què està previst que participin, per ara, més de sis campanars de la comarca.

Es presentarà l’inventari de les campanes de la comarca i tothom que ho desitgi podrà pujar al campanar. Prosseguirà un sopar i, finalment, a les 10 de la nit se celebrarà el repic de campanes.

L’acte és organitzat pel Centre d’Estudis de les Garrigues, els campaners de les Borges, el consell i el consistori, amb la col·laboració de la Confraria de Campaners de Catalunya i l’església parroquial.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?