Punt, suor i llàgrimes

12-01-2015
  • Punt, suor i llàgrimes

Un punt guanyat amb suor i llàgrimes. L'ICG Software Lleida va iniciar la segona volta de l'OK Lliga amb un treballat empat a l'Onze de Setembre davant del Voltregà (3-3). La suor va ser l'esperada davant d'un dur rival, cinquè a la taula, i les llàgrimes les va posar Andreu Tomàs, que va haver d'abandonar la pista als 8 minuts. L'equip ja tenia la baixa per lesió de David Ballesteros, de forma que la marxa d'Andreu va deixar Albert Folguera amb una única rotació. El davanter de Tremp va haver de ser traslladat a un centre hospitalari i, encara que en principi eludirà el quiròfan, podria estar entre tres i quatre setmanes de baixa. Andreu Tomàs va caure a terra i li va sortir el colze. Després de la primera exploració mèdica, se li va detectar una petita fissura que, en principi, no requerirà ser operada. El partit s'havia posat de cara per als lleidatans als 6 minuts, gràcies a un penal transformat pel mateix Andreu Tomàs que va suposar l'1-0. Afectats per la lesió del seu company, els jugadors van mantenir la tensió i un gol de Joan Cañellas en el minut 11 i un altre de Lluís Rodero al 18 van col·locar el 3-0. Albert Grau va anotar el 3-1 en el minut 21 i així es va arribar al descans.

El Llista va haver de fer un enorme esforç a la segona meitat i, a més, va encaixar el 3-2 en el minut 40, quan Tirso Gómez va aprofitar la superioritat numèrica per una rigorosa targeta blava a Manu Necchi. En un final trepidant, el Llista va poder sentenciar, però a 2:50 del final Trilla va fallar un penal després d'una doble ocasió claríssima que els locals tampoc van aprofitar. El càstig a la falta d'encert va ser el 3-3 en el minut 47 i a 1:29 Rodero va tenir una altra oportunitat, però va errar una falta directa. L'empat, això sí, allunya el descens a 8 punts.