Quaranta empreses i més de 100 ofertes laborals a la 17a edició del saló FormaOcupa de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
18-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Quaranta empreses i més de 100 ofertes laborals a la 17a edició del saló FormaOcupa de Lleida
    Peu de foto: 
    FormaOcupa 2024 - Foto: Fira de Lleida

El saló FormaOcupa celebra la seva 17a edició a La Llotja de Lleida el proper 21 de març, oferint més de 100 ofertes laborals de 40 empreses, juntament amb assessorament acadèmic i professional. FormaOcupa tindrà lloc a La Llotja de Lleida amb un horari que anirà de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 h.

L'edició d'enguany comptarà amb 78 entitats i empreses i els joves i adults interessats a optar a les ofertes laborals que es presenten al saló poden inscriure’s i demanar cita gratuïtament al web www.formaocupa.com.

El saló està dirigit a l’alumnat de la vegueria de Lleida que acaba de Secundària obligatòria, la Formació Professional de Grau Mitjà i el Batxillerat, i que ha de prendre una decisió en relació al seus estudis i la seva carrera professional futura, així com a les persones adultes que vulguin inserir-se o reinserir-se en el mercat laboral o reorientar o perfeccionar la seva carrera professional.

La fira constitueix també un instrument per trobar oportunitats laborals, amb empreses que entrevisten candidats i busquen perfils; perquè els joves i les seves famílies trobin orientació i assessorament de cara al seu futur acadèmic i laboral; per rebre informació sobre la nova oferta educativa del 23-24; per informar-se sobre els programes i projectes de la nova FP professionalitzadora, i per buscar l’assessorament d’experts tant d'orientació formativa com laboral.

El saló està organitzat per l’Institut Municipal d'Ocupació, l’Ajuntament de Lleida, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i Fira de Lleida, i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, CCOO, COELL, Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, PIMEC, Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i UGT.

Comparteix

També t'interessarà