FRANCESC GASULL
19-11-2018
Actualitzat: 19-11-2018 11:46
  • Quart triomf seguit del Tàrrega

El Tàrrega es va imposar ahir al Sant Ildefons (3-1) i va sumar la quarta victòria consecutiva, amb la qual ha collit 13 dels últims 15 punts possibles. Uns números que, després d’un inici de temporada flirtejant amb el descens, han fet escalar l’equip d’Edu Berrocal fins a la setena plaça de la classificació al cap de dotze jornades. Després de l’arribada de Berrocal a la banqueta en substitució de Víctor Vera, el Tàrrega ha dut a terme una reacció importantíssima que li ha permès abandonar i deixar molt lluny la posició de cuer que ocupava a la jornada quatre. Des d’aleshores, la dinàmica de l’equip i la seua metamorfosi han estat espectaculars.

Contra el Sant Ildefons, el Tàrrega va tornar a jugar una gran primera part, que es va traduir en dos gols espectaculars. El primer va ser obra de Marc Enríquez, en el llançament d’una falta directa al minut 19 de joc, davant del qual el porter barceloní poc va poder fer. El segon el va aconseguir Ander Cayola, set minuts després, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea que va entrar com un obús per l’escaire de la porteria visitant.

El Tàrrega se’n va anar al descans guanyant 2-0 i amb el partit encarrilat, un fet a què també va contribuir, sens dubte, la gran parada que va fer Oliveros al minut 31, rebutjant a córner una ocasió del Sant Ildefons. Tanmateix, també és cert que els blaugranes podrien haver marcat un tercer gol, ja que en el minut 35 Joni va disposar d’una excel·lent oportunitat, però la seua rematada, potent i col·locada, va ser desviada pel porter visitant a córner amb la punta dels dits.

Després del pas pels vestidors, el panorama del partit va canviar, perquè al minut 48 el visitant Víctor García va retallar la diferència en el marcador amb un magistral llançament que es va colar a la xarxa d’Oliveros (2-1). Amb el gol, el Tàrrega es va descentrar per uns minuts i els fantasmes d’un possible empat del Sant Ildefons van aparèixer. Però només va ser una miratge, perquè els d’Edu Berrocal van tornar a posar en marxa els seus engranatges i en el minut 70 va arribar el gol decisiu per a la victòria.

Maikel, també amb un llançament de falta directa, com l’1-0 d’Enríquez i el 2-1 de Víctor García, va superar Arnalot i va sentenciar el matx de forma clara (3-1). El Tàrrega encara hauria pogut marcar un quart gol, per mitjà d’Alberto, però un defensa visitant va enviar la pilota a córner.

Els blaugranes van tornar a jugar un molt bon xoc, sobretot en el primer temps, i en els últims trenta minuts, en què, a còpia d’entrega i bon futbol, es van fer mereixedors d’una nova victòria, la quarta consecutiva, que els catapulta a la classificació.