Quarta edició del premi a la millor pime de l'any

REDACCIÓ
Publicat: 
09-06-2020
Actualitzat: 03-12-2021 10:52
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Quarta edició del premi a la millor pime de l'any

Banc Santander i la Cambra de Comerç de Lleida convoquen, en col·laboració amb el diari Segre, la quarta edició del Premi Pime de l’Any. L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seua tasca quotidiana. El termini de presentació de candidatures es va obrir ahir i es tancarà el 18 de setembre. A aquesta nova convocatòria es poden presentar totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació anual inferior als 50 milions d’euros en l’exercici 2019.

A banda de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Empresa Responsable. Amb caràcter extraordinari, s’ha inclòs en aquesta edició una menció especial a la Millor Iniciativa en la lluita contra el Covid-19, portada a terme el 2020.

Poden presentar-s’hi les empreses amb fins a 250 empleats i unes vendes de 50 milions

L’empresa guanyadora es presentarà al Premi Nacional Pime de l’Any 2020, que s’atorgarà en el primer trimestre del 2021. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits i la menció especial es presentaran al Premi Nacional en les seues respectives categories.

Les companyies interessades hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran al web de la Cambra de Comerç de Lleida, on també poden consultar les bases del concurs. El jurat valorarà mèrits com ara la creació d’ocupació, amb especial atenció al de caràcter indefinit; les accions de formació per als empleats; l’activitat internacional, fixant-se en l’evolució de les exportacions i l’obertura a nous mercats; i les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes socialment responsables i, amb caràcter especial aquest any, les accions dutes a terme per lluitar contra el Covid-19.

Més de 2.300 pimes han participat en aquests premis, que es consoliden amb la quarta convocatòria.

Comparteix

També t'interessarà