Quasi 800 abonaments en el primer mes de la piscina coberta de Tàrrega

REDACCIÓ
01-11-2021
  • Quasi 800 abonaments en el primer mes de la piscina coberta de Tàrrega

Quan es compleix un mes de la seva reobertura al públic, la piscina coberta de Tàrrega certifica la bona acollida entre la ciutadania i assoleix els 795 abonaments. Des que el consistori reobrí les instal·lacions el passat 1 d’octubre, l’equipament ha registrat de forma continuada una elevada afluència de persones usuàries i ha mantingut en alça el ritme de matriculacions en les diverses modalitats. Amb aquestes dades a la mà, l’Equip de Govern fa una valoració molt positiva de la represa del servei després de les intervencions realitzades per millorar les instal·lacions i adaptar-les als protocols sanitaris anti-Covid. “Les campanyes de promoció per captar abonaments i fomentar l’ús de la piscina han resultat un èxit”, assenyala el regidor d’Esports, Silveri Caro. Val a dir que l’Ajuntament de Tàrrega ofereix descomptes especials que preveuen, per exemple, matrícula gratuïta i bonificacions de fins al 75% en les quotes d’octubre i novembre.

Com ja s’informà, la capital de l’Urgell ha invertit més de 450.000 euros (amb una subvenció de 152.478 euros atorgada per la Diputació de Lleida) per posar al dia les instal·lacions amb l’adequació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’una deshumectadora que renova l’aire dues vegades cada hora i la substitució dels sistemes de ventilació i climatització. També es van dur a terme tasques de reparació als vestidors, on es van instal·lar noves mampares. Així, i sota la gestió directa de l’Ajuntament, s’han posat de nou en servei les dues piscines de l’espai, que sumen una làmina d’aigua de 500 metres quadrats, a més de la sala fitness. I molt aviat també es podrà fer ús de la piscina de jacuzzi.

Cursets de natació a partir de novembre

D’altra banda, la piscina coberta de Tàrrega suma nous al·licients i a partir d’aquest novembre impartirà cursets de natació. L’oferta inclou un ampli ventall de modalitats adreçades a nadons a partir de 4 mesos (acompanyats per un adult) i a infants de 3 a 6 anys d’edat. També s’ofereixen cursos per a joves a partir de 16 anys i per adults de més de 20 anys (iniciació o tecnificació). El preu és de 35 euros al mes si bé les persones abonades en podran gaudir amb descompte per 17,50 euros al mes. Les inscripcions es realitzen de forma presencial a la mateixa piscina.

Més al·licients amb sessions d’aiguagim i ampliació de l’horari els dissabtes

A més, a partir de novembre, els abonats podran participar de forma gratuïta en sessions d’aiguagim, exercicis gimnàstics de manteniment dins l’aigua. El proper desembre es posaran també en marxa més activitats dirigides que contribuiran a fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables. Així mateix, a partir del novembre s’amplia l’horari d’obertura de les instal·lacions els dissabtes: a més de 8 del matí a 3 de la tarda també s’hi podrà accedir de 4 a 7 de la tarda.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?