Quatre detinguts al barri de la Mariola de Lleida en una baralla tumultuària entre dos grups

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
02-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Quatre detinguts al barri de la Mariola de Lleida en una baralla tumultuària entre dos grups
    Peu de foto: 
    Oriol Bosch

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut quatre persones després d'una baralla massiva al barri de la Mariola de Lleida. Segons han informat 'Segre' i 'Mañana', els fets van ocórrer al voltant de les quatre de la matinada del dia 1 de maig entre dos grups enfrontats. L'incident va desencadenar una intensa intervenció policial amb l'arribada d'unitats de l'ARRO. A més, diversos individus van resultar lleugerament ferits, un dels quals amb una tallada a la mà i una punxada al cos causada per un ganivet.

La Guàrdia Urbana va procedir a la detenció de dues persones immediatament després dels fets, mentre que els altres dos sospitosos van ser arrestats pels Mossos d'Esquadra durant la matinada següent: un al seu domicili al mateix barri i l'altre a l'Hospital Arnau de Vilanova.

Tot i que una de les parts involucrades ja podria haver marxat del barri, les forces de seguretat continuen vigilant la zona. Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir els esdeveniments, i no es descarten més detencions. Fins ara, tots els detinguts han estat acusats de lesions i baralla tumultuària.

Comparteix

També t'interessarà