Quatre mesos de presó per amenaçar a dos adolescents a un institut a Tàrrega

ACN
22-01-2021
  • Quatre mesos de presó per amenaçar a dos adolescents a un institut a Tàrrega
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

J. I. S. D. i M. S. D. han estat condemnats a 4 mesos de presó com a autors responsables d'un delicte d'amenaces no condicionals en el judici ràpid que s'ha celebrat aquest dijous a Cervera, després de ser detinguts dimecres acusats d'amenaçar dos adolescents menors d'edat a les portes d'un institut de Tàrrega. A banda els imposa la prohibició d'acostar-se a menys de 50 metres dels afectats, del seu domicili o de cap lloc que freqüentin, així com de l'institut. Tampoc es podran comunicar amb ells directament o per qualsevol mitjà, tot plegat per un termini de 6 mesos. El jutge acorda la suspensió de les penes privatives de llibertat imposades a ambdós acusats durant 2 anys, sempre i quan no tornin a cometre cap delicte en aquest període.
La sentència confirma que entre dos quarts de tres i dos quarts de quatre de la tarda de dimecres, els dos condemnats es van dirigir a l'institut per "trobar i atemorir" els dos adolescents, als quals consideraven "responsables d'una suposada agressió" al seu pare.

Un cop allà, "de comú acord i amb intenció d'acovardir l'ànim dels menors", els dos individus s'hi van adreçar "amb una barra de ferro i un altre objecte susceptible de causar dany a les persones". La sentència també dona per fet que els van insultar i els van amenaçar de mort.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta