Per què és important desmaquillar-se?

REDACCIÓ
22-09-2021
  • Per què és important desmaquillar-se?

La nostra pell està exposada cada dia a una infinitat d’agents externs, i en moltes ocasions ens maquillem diàriament. Després d’exposar a la pell cada dia a tant estrès es torna fonamental mantenir-la neta.

Desmaquillar-nos ens ajuda a mantenir la pell neta i oxigenada, prevé l’acne i evita l’envelliment de la pell. A més, mantenir els porus sense obstruccions afavoreix l’acció correcta de la nostra crema hidratant.

Podem creure que és suficient rentar-nos amb aigua i sabó, però  és totalment necessari utilitzar un producte específic que sigui capaç de remoure i eliminar totes les impureses.

Per això si utilitzes maquillatge diàriament, el recomanable és eliminar-ho quan arribis a casa o abans de dormir. Avui dia existeixen productes per desmaquillar-se, que poden utilitzar-se per tota la cara, encara que també n’hi ha que són específics per a ulls i per a llavis.

Quin tipus de desmaquillant he de fer servir?

  • La pell seca necessita un desmaquillant amb textura hidratant, que cuidi i mantingui la hidratació i suavitat de la pell. En aquest cas la textura crema o oli seria la més indicada.
  • En els casos de pell mixta  un producte que cobreixi les necessitats de les diferents zones de la nostra pell. En aquest cas optarem per gels que regulin l’excés de greix i no irritin.
  • Per a les pells grasses el producte per desmaquillar-se més adequat és en escuma o sabonós, per utilitzar-ho fins i tot amb aigua.

Consells per desmaquillar-se correctament

  • Per començar desmaquillarem ulls i llavis utilitzant un cotó per a cada zona.
  • Amb un altre cotó impregnat en desmaquillant neteja tot el rostre arrossegant cap avall a la zona superior de la cara i en cercles a la zona de les teves galtes.
  • Una vegada acabat amb el procés de desmaquillat recomanem utilitzar un tònic i aplicar-ho amb petits tocs.
  • Per finalitzar utilitzarem la crema hidratant o nutritiva i el nostre contorn d’ulls, depenent de les necessitats de cada pell.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?