Què és la blefaroplàstia?

22-10-2018
  • Què és la blefaroplàstia?

La blefaroplastia és una cirurgia de les parpelles que guanya cada dia més seguidors a Espanya. Més de 30.000 espanyols i espanyoles, segons les dades publicades per la International Society of Aesthetic Plastic Surgery al 2017, se sotmeten a aquesta intervenció quirúrgica cada any, que consisteix a retirar l'excés de pell i les borses de greix de les parpelles superiors i inferiors que donen un aspecte envellit, trist i de cansament a la cara.

És la quarta intervenció d'estètica més demandada, per darrere del bòtox, l'àcid hialurònic i l'augment de pit. La intervenció aporta un aspecte saludable a la cara, que es veu rejovenida, en desaparèixer els signes de cansament i incrementar l'expressió dels ulls. En ocasions, si l'excés de pell en la parpella superior és molt important pot, fins i tot, afectar a la visió.

El principal factor que provoca l'excés de pell en parpelles i l'aparició de les borses grasses és l'edat, encara que també cal tenir en compte factors hereditaris o genètics, malalties renals, cardíaques, tiroïdals o dermatológicas, així com l'estrès, alteracions en el somni i per excés d'exposició solar. Per aquestes intervencions no existeix una edat concreta, però és més comuna a partir dels 40 anys. També poden intervenir-se pacients més joves amb tendència familiar a tenir borses.

La intervenció quirúrgica consisteix en retirar de l'excés de pell de les parpelles (i de l'acumulació de greix, si existeix). La blefaroplàstia es pot realitzar en la parpella superior o en l'inferior de forma aïllada o conjuntament. 

 

HLA GRUPO HOSPITALARIO
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com veieu que 'Glovo' aterri a Lleida?

Carregant...
Load next