Queixes per excrements de gos en un parc infantil de Cappont a Lleida

M. MARQUÈS
13-03-2018
  • Queixes per excrements de gos en un parc infantil de Cappont a Lleida

Veïns del carrer de la Doctora Castells, a Cappont, estan “farts” que el parc infantil situat davant del col·legi Frederic Godàs estigui ple d’excrements de gossos. “Fa almenys dos anys que cada dia l’espai de sorra on juguen els menors és utilitzat per propietaris de gossos perquè els animals hi facin les seues necessitats”, va denunciar la presidenta veïnal del barri, Veni Ros.

“Si la brigada el neteja al matí, a la tarda ja torna a estar ple d’excrements quan surten els nens del col·legi”, va explicar, i va afegir que es tracta d’un tema d’incivisme per part dels propietaris dels animals. En aquest sentit, un altre veí va expressar la indignació de molts dels pares de les criatures que hi juguen, per la qual cosa va demanar “que els propietaris dels gossos i la Guàrdia Urbana actuïn com haurien d’actuar”.

Denuncien incivisme a la Mariola

D’altra banda, a la Mariola, el president de l’associació de veïns, Víctor Ruiz, va avisar ahir la Guàrdia Urbana per la gran quantitat d’escombraries que tenia un contenidor d’obra al carrer Júpiter, fins al punt que dificultava el pas per la vorera. Hores més tard, la brigada d’Ilnet va retirar els residus. Ruiz va dir que això només és obra de l’“incivisme” i va fer una crida a “cuidar més el barri”. A més a més, fa una setmana van aparèixer uns grafitis al local social de la Mariola i van trencar un banc dels blocs Joan Carles.

Comparteix

També t'interessarà