Quim Torra: “Les pimes són el sector més important de la nostra economia”

REDACCIÓ
29-09-2018
  • Quim Torra: “Les pimes són el sector més important de la nostra economia”

El president de la Generalitat, Quim Torra, va inaugurar ahir la nova seu de la patronal Pimec Lleida, en presència de l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el president de Pimec Catalunya, Josep González, i el president de Pimec Lleida, Jaume Saltó. Torra va voler posar en relleu que les petites i mitjanes empreses són el sector més important de l’economia catalana i les tres línies que segueix el Govern per donar suport a les petites i mitjanes empreses. “Promoure un entorn per a les pimes que afavoreixi el seu creixement i la seua competitivitat; assegurar que el model de negoci de les pimes estigui ben preparat i es pugui adaptar als nous models de negoci i impulsar nous motors econòmics.”

A més, Torra va subratllar que, malgrat les bones dades econòmiques, Catalunya encara estaria millor si “disposéssim de les eines necessàries i dels recursos que ens corresponen com a país” i va recordar que Catalunya comença cada nou curs polític amb un dèficit fiscal d’entre 10.000 i 15.000 milions.

El president de Pimec Lleida, Jaume Saltó, va destacar que la nova seu en ple centre de la ciutat de Lleida està al servei de tots els seus socis, “per oferir-los formació, jornades interessant i útils i altres serveis que s’adaptaran a les necessitats de cada empresa que ho necessiti”. Així mateix, l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, va declarar que “estima” Pimec i va assegurar que la patronal disposa de tot el suport possible per part de la Paeria. “Hem de generar un espai de confiança per dinamitzar la nostra economia”, va afirmar el paer.

D’altra banda, el president de Pimec, el lleidatà Josep González, va felicitar la comissió executiva de Lleida per fer “que s’escolti la veu de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms de les comarques de Ponent” amb tota la força del sector.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next