VÍCTOR BALLESTEROS
25-02-2019
Actualitzat: 25-02-2019 10:47
  • Reacció tardana del Mollerussa

El Mollerussa va acabar sumant un punt davant d’un rival de la zona baixa com és el Rapitenca (1-1), en un partit en el qual els de Josep Maria Turull van anar de menys a més, arribant a dominar del tot a la segona meitat.

El matx va començar amb un Mollerussa superior, però que amb el pas dels minuts va anar perdent ritme posant-se al nivell del rival. A partir d’aquell moment, poc futbol sobre la gespa del Municipal de Mollerussa, on cap dels dos equips va ser capaç de crear ocasions clares de perill. Les constants interrupcions, produïdes pel joc brusc dels dos equips, van impedir al conjunt local practicar el seu joc habitual. Per la seua part, el Rapitenca semblava còmode en aquest estil, encara que tampoc va tenir ocasions clares de gol durant la primera mitja hora de joc.

Va ser en el minut 37 quan el Rapitenca, després d’una centrada des del costat esquerre, va aconseguir avançar-se en el marcador en la que seria la seua única ocasió de gol de la primera part i, en definitiva, del partit per als de Sant Carles de la Ràpita. Malgrat el gol visitant, el Mollerussa va tenir ocasió per empatar, però la pilota no va entrar i el partit va arribar al descans amb un 0-1 per al Rapitenca.

Després de la represa, el Mollerussa va canviar per complet el guió del matx. Els ajustaments de Turull en el descans van donar els seus fruits des del primer minut i els locals van passar a dominar en totes les facetes del joc.

Va destacar el local Raya, que hauria pogut marcar en més de cinc ocasions, i és que el Mollerussa, amb el canvi tàctic, aconseguia arribar de forma constant a l’àrea rival. Va ser Raya el protagonista de l’empat, després d’una bona passada a l’espai de Grau que només va haver de rematar al fons de la porteria rival. Amb l’1-1, el Mollerussa va continuar intentant-ho, però res va poder fer amb la falta de punteria i van arribar al final del duel 1-1, encadenant quatre jornades sense aconseguir la victòria..