"Recicla vidre per elles" la campanya en favor a la prevenció i la investigació del càncer de mama

REDACCIÓ
19-10-2021
  • "Recicla vidre per elles" la campanya en favor a la prevenció i la investigació del càncer de mama
  • "Recicla vidre per elles" la campanya en favor a la prevenció i la investigació del càncer de mama

Aquesta setmana, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, 19 d’octubre, ha començat a la Noguera la campanya “Recicla vidre per elles”, en favor de la prevenció i la investigació del càncer de mama.

Promoguda per Ecovidrio i amb la col·laboració de Consell Comarcal de la Noguera,  s’instal·laran en tres municipis contenidors de color rosa de recollida d’envasos de vidre, i per cada quilo de vidre que s’hi reculli Ecovidrio donarà 1 euro a la Fundació Sandra Ibarra, que els destinarà a projectes d’investigació i prevenció sobre el càncer de mama.

Els municipis on a partir d'aquest dilluns s'han instal·lat els contenidors roses són:

  • Balaguer del 18 al 26 d’octubre,
  • Artesa de Segre del 27 d’octubre al 3 de novembre,
  • Ponts del 4 al 12 de novembre.

En la presentació de la campanya han participat el gerent d’Ecovidrio, Víctor Luna; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; l’alcalde d’Artesa de Segre, Mingo Sabanés; l’alcaldessa de Ponts, Solés Carabasa; la consellera comarcal de Medi Ambient, Lídia Ber, i la vicepresidenta i consellera comarcal d’Afers Socials i Joventut, Anna Maria Calvís.

Aquesta iniciativa té com a objectiu mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per tenir cura del medi ambient i contribuir alhora amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a l’Espanya, posa en marxa, per sisè any consecutiu, la campanya “Recicla vidre per elles”.

Enguany, la campanya s'ha estès per més de 170 ciutats de tot el territori espanyol com Madrid, Sevilla, Valladolid, Múrcia, Màlaga o Logronyo. D’aquesta manera, Ecovidrio ha instal·lat 500 contenidors roses per tot el país.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l'ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: “Llenos de vida”. El miniglú es podrà adquirir a través de la web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta