Reclamen per danys al xocar amb unes pilones a Balaguer

m. molina
Publicat: 
28-10-2014
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Reclamen per danys al xocar amb unes pilones a Balaguer

Les pilones metàl·liques horitzontals que separen la calçada i les voreres laterals al pont Vell de Balaguer han motivat una denúncia davant del consistori al considerar que són perilloses tant per als vianants com per als vehicles.
Des de la instal·lació, el 2011, s'han hagut de retirar diversos cotxes (més de quatre des de principis d'any) que hi han col·lidit, segons diversos responsables de tallers mecànics de la capital. Fins i tot un camió de bombers va arribar a xocar-hi i va arrancar-ne algunes.
Un dels últims accidents en aquest punt es va deure a la falta de visibilitat ja que, segons el propietari del cotxe sinistrat (amb danys per valor de 2.500 ? en rodes, direcció i xassisos, pels quals demana ser indemnitzat), "de nit no es veuen [es va registrar de matinada], la carretera és molt estreta i si topes amb un camió en algun dels extrems del pont has de fer maniobres complicades".
L'oposició al consistori s'ha fet ressò d'aquestes denúncies. El PSC reclamarà en el pròxim ple que es prenguin mesures, "que es retirin, que seria el millor, o es pintin perquè es vegin de nit", va indicar Miquel Aguilà. L'alcalde, Josep Maria Roigé (CiU), va indicar que "són la millor solució per evitar accidents, impedeixen atropellaments i que els cotxes envaeixin el carrer. Tècnicament estan ben col·locades i no es retiraran".

Comparteix

També t'interessarà