Recollida de cartes per als Reis Mags a Rosselló

REDACCIÓ
03-01-2021
  • El jovent de Rosselló elabora la decoració del Camerlenc i la carrossa dels Reis Mags

Els i les joves de Rosselló han elaborat la decoració que acompanyarà dos dels dies més il·lusionants dels infants del municipi: l’entrega de cartes al Camerlenc i la visita dels Reis Mags d’Orient. Ho han fet en un taller organitzat per les regidories de Joventut i de Festes en què han dissenyat, organitzat i creat els escenaris d’aquestes dos cites màgiques.

Les trobades s'han fet tenint complint les mesures sanitàries amb motiu de la COVID19, amb un màxim de 6 joves per grup i portant en tot moment la mascareta. Ahir, dissabte 2 de gener, els infants van lliurar la carta al patge reial en l’escenari creat durant el taller que es va ubicar al Casal. Aquest any va ser diferent atesa la situació sanitària: els nens i nenes de Rosselló van entregar la seva llista de desitjos amb cita prèvia al llarg de tot el dia.

La visita dels Reis Mags d'Orient, també, adopta un format nou. Aquest any Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de la població per poder entregar porta a porta tots els regals la nit del 5 de gener en la carrossa que aquests dies decora el jovent que participa en el taller. Les famílies rebran un avís per l’aplicació whatsapp quan Ses Majestats estiguin a punt d’arribar a casa seva i el lliurament dels regals es farà prenent totes les mesures pertinents.

Comparteix

També t'interessarà