Rècord d’atletes a la Cursa de la Dona d’Alpicat

REDACCIÓ
07-05-2018
  • Rècord d’atletes a la Cursa de la Dona d’Alpicat

La Cursa de la Dona d’Alpicat va arribar ahir a la tercera edició amb la xifra rècord de 253 participants. La prova, que combina esport i solidaritat, es va disputar a partir de les 10 del matí sobre un recorregut de 6 quilòmetres, idèntic al de l’any anterior, amb sortida i arribada ubicades al parc del Graó.

Organitzada per l’ajuntament d’Alpicat, la Cursa de la Dona ha col·laborat un any més amb l’associació AECC-Catalunya contra el Càncer, entitat que va rebre íntegrament l’aportació de les inscripcions. A més tots aquells que van voler col·laborar amb la causa van poder fer les seues aportacions econòmiques mitjançant una fila zero, habilitada en el lloc web de la carrera.

Pel que fa a l’apartat esportiu, la vencedora de la cursa va ser Angelica Damoc (València), amb un temps final de 25’35’’60, seguida per Mihaela Istoe (Alpicat), segona amb 27’13’’60, i May Cuadra (Torrefarrera), tercera amb 27’36’’67.

La carrera també va comptar amb participació masculina, amb el jove alpicatí Martí Font com el més ràpid a completar els 6 quilòmetres de recorregut parant el cronòmetre en 23’44’’72, seguit per Xavier Farragut (Lleida), segon amb un temps 23’59’’24, i Jaume Viles, tercer amb un registre de 24’28’’06.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?