Rècord de participants en el Duatló de Lleida

30-04-2018
Actualitzat: 30-04-2018 10:09
  • Rècord de participants en el Duatló de Lleida

Xifra rècord de 300 participants en el quart Duatló de Lleida, organitzat pel Sícoris Club, que també va comptar amb una prova de 5 quilòmetres i carreres infantils. El duatló va tenir com a guanyadors l’olímpic Sergi Escobar i Núria Duch, amb Roger Mirabet i Anna Rocamora com a vencedors de la 5 quilòmetres, de la Lliga Ponent.

Escobar va mostrar la seua experiència en les duatlons, imposant-se en la categoria masculina del duatló (1:23:56). A l’atleta de l’Speed Republik el va acompanyar en el podi Daniel Valentí (CET Distance), que va entrar a 2:58 i va aconseguir el segon lloc. La tercera posició va ser per a Javier Rodríguez (Flor de Triatló). En categoria femenina, victòria de Núria Duch (Tri 4.40), que va acabar amb un crono d’1:35:08. En segona posició va entrar Aurèlia Prat (Sícoris Club), a 8:09, mentre que Natàlia Badia (Tri 4.40) va completar el podi.

En la modalitat de duo masculí, els guanyadors van ser Arnau Donés i Roger Verdés (CE Palau d’Anglesola), Mireia Marín i Laura Turó (Sícoris) es van imposar en el femení i Eva Ledesma i Carles Oró (Tri 4.40) van ser els vencedors en el mixt. En la cita de cinc quilòmetres puntuable per a la Lliga Ponent, Roger Mirabet (Xafatolls) es va imposar en la categoria masculina amb 17:16, mentre que Anna Rocamora (Sícoris Club) va ser la vencedora en la prova femenina amb un crono de 20:59.