Rècord d'inscripcions en la 10a Cursa de la Dona Nayox de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
10-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Rècord d'inscripcions en la 10a Cursa de la Dona Nayox de Lleida
    Peu de foto: 
    Cursa de la Dona Nayox 2024 - Foto: Lluis Jou

La desena edició de la Cursa de la Dona Nayox a Lleida ha assolit un rècord d'inscripcions, amb un total de 2.361 persones que han omplert els carrers de la ciutat de rosa aquest matí. L'esdeveniment, dedicat a recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama amb la Beca Marta Santamaria, ha estat tot un èxit de participació i organització.

El recorregut de 5,6 km, que oferia la opció de córrer o caminar, ha començat i acabat a la canalització del riu Segre, a l'altura dels Camps Elisis. L'ambient festiu ha estat amenitzat amb una sessió de Zumba a càrrec de Silvia Cabanillas abans de la cursa. El DJ Noc, la batucada Samba Escola, la Ilerband i els Castellers de Lleida han contribuït a crear una atmosfera animada i festiva.

La Cursa de la Dona Nayox de Lleida bat rècords amb més de 2.000 inscrits en la seva 10a edició
Peu de foto: 
Imatge d'arxiu Cursa de la Dona Nayox (Ajuntament de Lleida)

En la competició, Núria Sierra Marin ha estat la guanyadora, acompanyada al podi per Luz Moreno Ávila i Oihane Ramada Barbier. Les altres categories han vist vencedores com Abril Aguado Ascon, Ilargi Lpez González, Laura Pallejà Figueras, Maria José Sardoy Rived, Catalina Cardona Sintes, Anna Mor Triquell i els guanyadors masculins Unai Pérez Sánchez. Les corredores més veteranes i joves, Josefa Lorente i Arleth Querol, també han rebut el seu reconeixement.

L'organització a càrrec de GoGoGoRunners Club Esportiu, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i del Consell Català de l'Esport, ha destacat la participació dels voluntaris i l'important suport dels patrocinadors, amb Nayox com a patrocinador principal.

Comparteix

També t'interessarà