Rècord a la Pedals de Foc del dia 30 amb 967 inscrits

XAVIER MADRONA
19-06-2018
  • Rècord a la Pedals de Foc del dia 30 amb 967 inscrits

La tretzena Pedals de Foc Non Stop, una de les proves de BTT d’ultradistància més dures del món que es disputarà el dia 30, batrà aquest any amb 967 inscrits el seu rècord històric de participants des que va començar a disputar-se el 2006. La prova, de 213 km i 6.200 metres de desnivell positiu, va comptar el 2017 amb la presència de 650 participants de 13 nacionalitats. La ruta, amb sortida i arribada a Vielha, tindrà el tradicional recorregut que voreja el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici i passarà per la Val d’Aran i les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

A més, per segon any consecutiu, tornarà a acollir els Campionats d’Europa de bicicleta de muntanya a la distància ultramarató, on es donaran cita corredors d’11 països i no només europeus, ja que n’hi haurà de Portugal, Mèxic, Itàlia, França, Colòmbia, Bolívia, Suïssa, Àustria, el Regne Unit, Dinamarca i Espanya.

L’entitat organitzadora, el Club Ciclista Pedales del Mundo, del qual Pep Vega és president i cofundador, ha modificat aquest any el sistema d’inscripció de manera que els participants disposaran de diferents trams de preus en funció de la data en la qual s’hagin inscrit. D’altra banda, també s’ha modificat el punt del reglament referit al material obligatori que tots els corredors han de portar a sobre per poder prendre la sortida. Aquestes modificacions, que responen a la voluntat d’incidir en la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de la prova, comporten l’obligatorietat de portar manta tèrmica i telèfon mòbil, a banda dels ja habituals GPS, llums a la bici i eines de recanvi.

Des del punt de vista esportiu, es preveu una lluita per la victòria final molt oberta entre alguns corredors de gran nivell com el guanyador de l’any passat Joseba Albizu, Llibert

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?