Recta final de l'Obert del Centre Històric

REDACCIÓ
Publicat: 
24-09-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Recta final de l'Obert del Centre Històric
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La 14 edició de l'Obert del Centre Històric viu aquest diumenge els darrers actes d'un programa que ha omplert de festa i d'activitat el barri antic de Lleida. 

L'Associació de Veïns i Amics de la plaça de l'Ereta, que organitza la seva Festa Major dins de l'Obert, ha celebrat avui el tradicional homenatge a la gent gran del barri. En aquesta ocasió, s'ha distingit a Maria Carmen Oró Escolà, Jordi Mayora Montoy, Rossó Sendra Bitria. La tinent d'alcalde Begoña Iglesias ha assistit a l'acte.

Una altra proposta del matí de diumenge ha estat el Taller de Garrotins amb Dolors Pubill, que l'Associació cultural i recreativa els Pagesos ha organitzat a la plaça del Dipòsit. 

Avui han continuat els actes de celebració del 20è aniversari del Centre d'Art La Panera, que ha proposat diferents tallers (de cal·ligrafia i de creació de bestiari) així com una sessió de DJ a càrrec de Nadie i la presentació de la publicació de Simon Contra. La Galeria d'art Espai Cavallers ha organitzat un Taller de Collage. 

Establiments i entitats han organitzat diferents vermuts (Bodega el Barri, l'Associació Els Pagesos, La Gramàtica del Vermut) i els bars Epap i Trivial han desplegat els Jocs de Fusta de Sac Espectacles al carrer Panera-Associació de Moros i Cristians.  

Els actes acabaran a les 20 h, amb una cantada d'havaneres a la plaça de l'Ereta i, a les 21 h, amb la tronada de fi de festa. Una cinquantena d'entitats i institucions del barri han organitzat la vuitantena d'activitats del programa. 

Comparteix

També t'interessarà