Recullen firmes perquè no tanqui l'Àngel Guimerà

M. CODINAS / A. SÁNCHEZ
06-02-2020
  • Recullen firmes perquè no tanqui l'Àngel Guimerà

L’Ampa de l’escola Àngel Guimerà de Balaguer va iniciar ahir una campanya de recollida de firmes contra el tancament progressiu del centre anunciat la setmana passada per Educació i la Paeria. Ho va fer organitzant un berenar popular al pati de l’escola, la més antiga de la ciutat, inaugurada el 1928 com Escuela Primo de Rivera i rebatejada amb el seu nom actual el 1989.

Paral·lelament a l’acte, va difondre un manifest en el qual exigeix, com a alternativa al tancament, un pla integral inclusiu en què es puguin involucrar tots els agents socials i educatius de la comunitat.

En el mateix text l’Ampa també fa una crida a la solidaritat perquè la gent participi en les accions i mobilitzacions que han preparat de cara als propers dies per tal de visibilitzar aquesta reivindicació. En aquest sentit, avui a les 9.30 hores ha convocat una concentració a la plaça del Mercadal per denunciar la situació.

A més, divendres a les 19.30 hores hi ha programada una reunió al mateix centre en què participaran les famílies afectades, així com diferents col·lectius de Balaguer per establir un pla de treball conjunt que tingui com a objectiu evitar la clausura del centre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta