Recuperen la zona de passeig del parc del Reguer de Tornabous

REDACCIÓ
07-09-2020
  • Recuperen la zona de passeig del parc del Reguer de Tornabous

Una vintena de veïns de Tornabous, amb Ferran Farré al capdavant, han recuperat de forma voluntària la zona de passeig del parc del Reguer del municipi, que es trobava abandonada des de feia molts anys. L’objectiu, segons Farré, és convertir aquest espai natural en un referent dels veïns per passejar i fer esport.

La primera jornada solidària havia de celebrar-se al març quan es va decretar el confinament per la Covid-19 i es va haver d’anul·lar.

En les últimes setmanes, els voluntaris han tallat les branques dels pins, les males herbes i han habilitat un espai en el qual poden circular vianants i bicis. També han reutilitzat uns tubs per instal·lar uns punts de descans ja que “a tot el recorregut, d’un quilòmetre, no hi havia cap banc”, va dir Farré.

D’altra banda, ara pretenen involucrar els més petits del poble, a través del col·legi, proposant-los tallers de caixes niu per distribuir-les pel parc del Reguer, així com que pintin els nous punts de descans amb un seguit de dibuixos alegres i personalitzats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta