Reempresa ha evitat el tancament de quaranta negocis lleidatans l’últim any

REDACCIÓ
12-03-2020
  • Reempresa ha evitat el tancament de quaranta negocis lleidatans l’últim any

GlobaLleida i la patronal Cecot van renovar ahir l’acord de col·laboració per seguir treballant junts amb l’objectiu d’evitar que negocis viables de les comarques de Lleida tanquin per manca de relleu.

Ho fan a través del Centre de Reempresa de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses que funciona des del 2011 i que ja ha evitat el tancament de més de 2.675 negocis a Catalunya, quaranta dels quals l’últim any a Lleida, i la pèrdua de més de 7.200 llocs de treball. Reempresa, a través del conveni amb GlobaLleida, disposa de punts d’atenció a tots els consells comarcals de la província i treballa per mantenir viu el teixit empresarial del territori, evitar la pèrdua de llocs de treball i fomentar el creixement de les empreses lleidatanes.

Per al president de GlobaLleida, Ramon Roca, “Reempresa és un projecte cada vegada més fort i que en un moment d’incertesa ens dóna sempre bones notícies. Des d’aquí, tot el suport i confiança en un servei que treballa per mantenir viu el nostre teixit empresarial”.

Antoni Abad, president de Cecot i de Reempresa, va voler destacar “el gran company de viatge que és GlobaLleida” i el compromís i dedicació que demostren tots els tècnics a la província.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?