Regina Cairol dimiteix com a regidora de la Paeria de Lleida per motius personals

ACN
24-05-2020
  • Regina Cairol dimiteix com a regidora de la Paeria de Lleida per motius personals

Regina Cariol ha anunciat aquest dissabte a la tarda la seva renúncia com a regidora de Polítiques per als Drets Socials a la Paeria de Lleida i diputada a la Diputació de Lleida "per motius personals". "Ara mateix la regidoria de Drets Socials requereix una dedicació que no puc assumir per motius personals, i en un acte de responsabilitat, i sempre amb la voluntat de mirar de garantir la millor atenció de qui més ho necessita, deixo l'acta de regidora", ha explicat Cairol. Posteriorment, la regidora d'ERC ha remarcat a través del seu compte de Twitter que la decisió de deixar les actes ha estat presa "per motius personals i en cap cas per causes de salut, ni tampoc per desavinences amb ningú".

Tant el paer en cap, Miquel Pueyo, com el president de la Diputació, Joan Talarn, han coincidit a agrair a Cairol la tasca i la dedicació d'aquests mesos i han insistit, en nom de les dues institucions, en què es respecti la seva decisió i intimitat.

Per la seva banda, des del grup municipal del PSC han explicat que no entraran a fer valoracions sobre la "crisi interna en altres partits", encara que consideren que amb la marxa de Cairol del govern municipal, "la governabilitat de la Paeria queda tocada, i més amb les circumstàncies actuals".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta