Relleu al Força Lleida

XAVIER PUJOL
07-06-2020
  • Félix González president Força Lleida

Félix González podria deixar en els pròxims dies de ser el president del Força Lleida. Així l’hi ha demanat un ampli sector de la junta directiva de l’entitat, que veu necessari un canvi de timó en la gestió. Les desavinences entre els socis fundadors ve de lluny, però han anat creixent en els últims mesos fins a arribar a un punt sense retorn. El desencadenant ha estat una quota extra de 25 euros que González volia cobrar a cada jugador de la base com a liquidació final de la temporada, una decisió que va provocar les crítiques d’alguns pares i dels seus propis companys de junta, que havien acordat mesos enrere no passar les quotes de l’abril, el maig i el juny a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

González, que es manté al càrrec des que el club es va crear, l’estiu del 2012, va dir ahir que aquesta quota extra encara s’ha d’aprovar en junta i que era “per regularitzar les despeses”, ja que va reconèixer que “en les condicions en les quals estem no podem assumir aquest dèficit”. També va assegurar que a la reunió que va mantenir personalment aquesta setmana amb els delegats dels pares de cada equip “no hi va haver cap discrepància”, per la qual cosa es va mostrar estranyat que “després hi hagi hagut queixes”, va apuntar.

Des que les competicions van quedar paralitzades pel coronavirus, el Força Lleida no ha repercutit a les famílies de la base cap quota. A més a més, ha recuperat de la Federació Catalana de Basquetbol al voltant de 1.700 euros de la part proporcional de les llicències, quotes d’inscripció i arbitratges dels seus equips bases corresponents als mesos en què no hi ha hagut competició.

Durant els últims dies, alguns socis fundadors han parlat amb González per demanar-li que faci un pas al costat i deixi la presidència que manté des de fa vuit anys, uns contactes que va negar en rotund. “Ningú ha parlat amb mi d’aquest tema”, va assegurar. “No m’he plantejat de moment si continuar o no, tot dependrà de la situació econòmica que tinguem, ja que hi haurà problemes per quadrar el pressupost amb la crisi”, va advertir.

En l’àmbit esportiu tot ha quedat paralitzat fins que es resolgui la crisi institucional oberta, si bé el club té la meitat de la plantilla de la temporada passada amb contracte, concretament els bases Adrián Chapela i Albert Lafuente, l’escorta Agustí Sans, l’aler Fernando Sierra i els pivots Eric Stutz i Pa Mor. El primer objectiu serà tancar l’entrenador, la primera opció del qual és renovar Gustavo Aranzana.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta