Relleu a l’AEM

XAVIER PUJOL
13-07-2019
  • Relleu a l’AEM

La Secció Esportiva AEM va oficialitzar ahir el relleu en la presidència en un acte molt emotiu al camp de Recasens. Sergio González, elegit recentment per ocupar la regidoria d’Esports i Salut a la Paeria, abandona un càrrec que ha exercit durant els últims deu anys, i cedeix d’aquesta manera el testimoni a Carles Sisteré, que va entrar a la directiva al costat d’ell i que fins ara ocupava el càrrec de secretari.

González, que ha viscut l’època més daurada del club del Secà, especialment amb la categoria femenina, va llegir inicialment una carta, durant la qual va haver de fer esforços per contenir les llàgrimes a causa de l’emoció. “No seré president, però això no vol dir que us oblidi. L’AEM sempre el portaré al cor. Fa deu anys vaig arribar a la presidència del club i ara, en el moment de dir adéu, ho faig feliç, perquè el club és més viu que mai. Jugadors, entrenadors, directius, aficionats, pares i mares han fet que l’AEM sigui un referent social i esportiu a Lleida i a Catalunya”, va dir amb la veu entretallada, per acabar demanant que “continuem com fins ara, com és l’AEM, un exemple de generositat, sacrifici, amistat, unió i sentiment”.

El nou president va anunciar que la junta s’ampliarà i hi entraran, almenys, dos dones

González, que no descarta tornar alguna vegada quan acabi la seua aventura política, va dir que ha viscut molts més moments bons que dolents, i va destacar, sobretot, el títol de l’infantil femení en una Lliga masculina, una fita “amb la qual vam fer la volta al món”, va apuntar, així com l’ascens del primer equip a la nova Primera B femenina i el creixement del club. “Quan vam arribar hi havia quinze equips i ara en tenim trenta”, va destacar en aquest sentit.

Carles Sisteré, també molt emocionat, va dir que assumeix el repte amb il·lusió i amb l’objectiu de continuar creixent, atès que va assegurar que “el club no té límits”. “Hem d’aspirar a tot i amb el femení podem aspirar a més”, va dir al ser preguntat sobre si l’AEM podia aspirar a jugar a la màxima categoria femenina.

El nou president també va avançar que la junta s’ampliarà amb 3 o 4 persones més, dos de les quals dones. El club treballa en la construcció d’unes noves grades, que permetran ampliar l’aforament en uns 300 aficionats més.

L’equip tindrà aquest any un pressupost proper als 180.000 euros i estarà en el grup nord

El primer equip femení de l’AEM, que aquest any militarà a la Primera B, la segona categoria estatal, ha estat enquadrat al grup nord, en el qual tindrà com a rivals el Barça B, Saragossa, Athletic Club B, Osasuna, Deportivo Alabès, Eibar, Racing de Santander, Oviedo, Lugo, Matamà, Parquesol, Atlètic de Madrid B, Madrid CFF B, Pozuelo i Seagull.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next