JOSÉ ANTONIO SÁNCHEZ
17-09-2018
Actualitzat: 17-09-2018 10:57
  • Remuntada del Torrefarrera

El Torrefarrera es va imposar dissabte a l’Alpicat en un partit de gran rivalitat de Segona Catalana gràcies a una molt bona mitja hora final. L’entrada de Juan Fernando Jaramillo pel Torrefarrera i l’expulsió del visitant Abdoulaye Kelly van ser claus per a la remuntada dels locals després del gol inicial de l’Alpicat.

El matx va començar amb poc ritme als dos bàndols i amb el joc concentrat al centre del camp. L’Alpicat va ser el primer a atansar-se a l’àrea rival amb una rematada d’Ogando al segon pal, que va sortir lleugerament desviada. El Torrefarrera, per la seua banda, també podria haver marcat. Gutiérrez i Del Moral van tenir les oportunitats més clares per avançar els seus en un llançament de falta i un córner. Arribat l’equador del partit, el lluminós encara reflectia el 0-0 inicial i cap dels equips havia estat capaç d’agafar el comandament del joc. A la represa, el partit va fer un gir de 180 graus i van arribar totes les ocasions i les dianes que no s’havien vist a la primera meitat. Al minut 48, el Torrefarrera va estar a punt d’avançar-se amb una centrada que es va passejar per davant de la porteria rival però a la qual ningú va aconseguir arribar. Tanmateix, pràcticament a la següent jugada marcava l’Alpicat per mitjà d’Iván Marín, que va aprofitar una gran passada de Sergi Lluís a l’esquena de la defensa. L’encontre es posava de cara a l’Alpicat, encara que l’entrada de Juan Fernando Jaramillo al minut 66 pel Torrefarrera va canviar el panorama completament. Seu va ser el gol de l’empat, que va arribar amb una pilota llarga que Del Moral va tocar dins de l’àrea perquè marqués a plaer. El gol de l’empat va donar ales als locals, que van prendre la iniciativa del joc. Així doncs, va arribar el segon per al Torrefarrera en una jugada per la banda iniciada pel mateix Jaramillo i que va culminar Javier Padrones. L’enfrontament se li va posar encara més difícil a l’Alpicat al minut 77 amb l’expulsió per doble amonestació, la segona una mica rigorosa, de Kelly. El Torrefarrera, ara amb un jugador més, va augmentar el domini del joc davant un Alpicat esgotat físicament i que encara encaixaria un altre gol. A tres minuts del final, Miki Hernández va fer pujar el 3-1 al marcador per sentenciar el triomf del Torrefarrera, el primer de la temporada.