Reñé: “Ramona Gabriel és un referent per a Lleida”

J.C.M.C.
17-05-2018
  • Reñé: “Ramona Gabriel és un referent per a Lleida”

“Ramona Gabriel és un referent per a Lleida i per a l’esport lleidatà”, afirmava ahir el president de la Diputació, Joan Reñé, que va felicitar la ciclista de Ponts pel seu recent èxit a la Titan Desert. Ramona Gabriel va regalar una samarreta a Reñé, que va visitar a la Diputació, entitat que és una de les seues patrocinadores. “És un plaer felicitar-la personalment per l’èxit que ha tingut en una competició tan exigent”, va valorar Reñé, que va elogiar “l’actitud, el treball i el sacrifici que fa la Ramona i que l’ha portat a tornar a guanyar una prova que és un esdeveniment a nivell mundial”.

Reñé va recordar que la ciclista de Ponts sempre ha pujat al podi en les seues participacions a la Titan Desert, que ja ha guanyat en dos ocasions, per la qual cosa va dir que “a partir d’ara ja serà la rival a batre”. Ramona Gabriel, a banda de guanyar la Titan 2018, també es va imposar en l’edició del 2016, mentre que en les seues altres dos participacions va fer un segon lloc el 2017 i un tercer el 2014.

La ciclista, per la seua part, va assenyalar que “la Diputació sempre m’ha donat suport i ara roca agrair-ho personalment al president. Estic contenta perquè vaig aconseguir l’objectiu i he vingut a oferir-li la victòria”. Després de guanyar el Català de Marató el passat cap de setmana, el seu pròxim repte és l’Europeu d’Ultramarató.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta