Renfe ha expedit a Catalunya 684.000 abonaments gratuïts de Rodalies i Mitjana Distància

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
02-04-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Renfe ha expedit a Catalunya 684.000 abonaments gratuïts de Rodalies i Mitjana Distància
    Peu de foto: 
    Foto Aleix Freixas (ACN)

Renfe ha expedit a Catalunya 684.000 abonaments gratuïts en Rodalies i Mitjana Distància, i abonaments Avant bonificats al 50% durant els tres primers mesos de vigència en 2023, després de l’aprovació de la mesura per part del govern espanyol, el 27 de desembre. En una nota de premsa d'aquest diumenge, l'empresa ha informat que, de tots els títols multiviatge gratuïts expedits per a desplaçaments entre l’1 de gener i el 30 d’abril de 2023, prop de 669.000 corresponen a abonaments per viatjar en Rodalies i en Mitjana Distància. A més dels abonaments gratuïts per a clients recurrents, Renfe ha venut més de 15.000 títols amb descomptes del 50% d’Avant per utilitzar-los als serveis de mitjana distància d’alta velocitat.

Abonaments pel segon quadrimestre

Des d'aquest dissabte, els usuaris de Renfe poden obtenir els abonaments gratuïts de Rodalies i Mitjana Distància del segon quadrimestre, per a desplaçaments entre l’1 de maig i el 31 d’agost de 2023. Per als serveis ferroviaris Avant, es manté el descompte del 50% als abonaments.

Per adquirir l’abonament, tot i ser gratuït, és necessari dipositar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies, i de 20 euros per al servei de Mitjana Distància convencional. El pagament amb targeta permetrà la devolució automàtica de la fiança un cop es constati que s’ha complert la condició d’haver realitzat 16 desplaçaments durant aquests quatre mesos.

Comparteix

També t'interessarà