Renfe i Turisme de Lleida col·laboren per a la promoció turística de la demarcació

ACN
Publicat: 
19-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Renfe i Turisme de Lleida col·laboren per a la promoció turística de la demarcació
    Peu de foto: 
    Cedida per Renfe a l'ACN

Renfe i el Patronat de Turisme de Lleida han signat un conveni amb l'objectiu de col·laborar en la promoció turística de la demarcació i en la promoció del tren com a mitjà de transport per visitar la zona. L'acord l'han signat aquest dijous a Fitur -la Fira Internacional del Turisme-, a Madrid, el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i el president de Renfe, Isaías Táboas. Amb aquest conveni, l'operadora ferroviària aplicarà descomptes del 10% en el preu del bitllet en els esdeveniments vinculats amb el turisme de negocis, fires i congressos.

Mitjançant aquest conveni, el Patronat de Turisme promocionarà en les seves activitats el tren d'Alta Velocitat per al seu ús com a mitjà de transport en el corredor Madrid - Lleida - Barcelona, així com en els serveis de Llarga Distància. L'entitat promocionarà els productes de Renfe en les seves publicacions destinades al sector turístic en general així com en el sector d'incentius d'empreses, congressos i convencions.

Per la seva banda, Renfe, com a transport oficial d'aquests esdeveniments, participarà en la promoció de fires o congressos organitzats a la ciutat destinats a turisme de negocis i empresarial, mitjançant l'aplicació d'una reducció d'un 10% sobre la tarifa oberta al públic en el moment de la compra, en qualsevol de les opcions disponibles. Aquesta oferta serà vàlida per a congressos o esdeveniments que reuneixin més de 75 persones que utilitzin el tren en els seus desplaçaments. El descompte no s'aplicarà als possibles complements de la venda.

Comparteix

També t'interessarà