Repartiment de punts per començar

08-09-2014
  • Repartiment de punts per començar

El Balaguer va començar ahir la nova temporada a Primera Catalana amb un empat a casa davant del Viladecans (2-2), en un encontre amb una meitat per a cada equip. La primera va ser dels lleidatans, que van aconseguir arribar al descans amb dos gols d'avantatge, obra de Parra (8') i Monforte (29'), mentre que la segona va ser dels barcelonins i de l'àrbitre, molt discutit per les seues decisions i per les expulsions a l'entrenador Joan Roca i a Isaac.

El Balaguer va arrancar el matx de manera immillorable, molt ficat i amb les idees molt clares. Als vuit minuts, Iban Parra va obrir el marcador en una gran jugada personal, després de deixar assegut el seu defensor i creuar el tret davant de la sortida del porter Lledó (1-0). Aquest gol no va fer sinó accentuar el domini del quadre local, que a la mitja hora va ampliar el seu avantatge. Figuerola va connectar amb Isaac i aquest va col·locar la pilota al segon pal, on Monforte va rematar la pilota al fons de la xarxa (2-0). I poc abans de descans (41'), Parra podria haver marcat el tercer, però el seu tret es va estavellar al pal i el posterior rebuig el va traure Geri de la mateixa línia de gol. El guió del partit va canviar del tot en el primer minut de la segona meitat, després que Onti retallés distàncies a la sortida d'un córner (2-1, 46'). El gol i l'entrada de Rulo va donar un aire renovat al Viladecans, que restabliria la igualada poc després (2-2, 53). El tret d'Aarón des del frontal de l'àrea va ser desviat per un defensor local, deixant Alfred totalment descol·locat. Van ser minuts en què el Balaguer patia i havia de treballar per defensar l'empat. En el minut 76, Rulo va fer lluir-se Alfred amb un potent tret que el porter va aconseguir enviar a córner. Sols en els últims minuts el Balaguer va poder jugar amb més llibertat i generar una mica de perill. L'ocasió més clara la va tenir el tot just sortit Sergi, que es va plantar davant del porter rival però va disparar malament (81') i la jugada més polèmica va ser un penal sobre Parra que el col·legiat no va veure (83'). Molt discutit va estar l'àrbitre en les seues decisions. Primer, al considerar que el seu criteri a l'hora d'assenyalar faltes era parcial i segon, per la roja directa que va mostrar a l'entrenador Joan Roca (80') i per la segona groga a Isaac (90'). Malgrat tot, els de la Noguera es van quedar amb les bones sensacions transmeses en el primer temps. En la segona jornada, l'equip visitarà el camp del Torredembarra, que ahir es va imposar a Igualada.