Rescaten un operari atrapat sota les runes d'un sostre esfondrat en una casa de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
07-05-2024
Actualitzat: 07-05-2024 20:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Rescaten un operari atrapat sota les runes d'un sostre esfondrat en una casa de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Els Bombers han rescatat un operari atrapat per la runa després que s'hagi esfondrat part del sostre d'un habitatge unifamiliar en obres al carrer Martos de Lleida. El treballador ha resultat ferit greu, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'avís de l'incident s'ha rebut cap a dos quarts de cinc de la tarda. Els Bombers hi han enviat sis dotacions i el SEM quatre ambulàncies. En el moment de l'esfondrament a l'habitatge hi havia dues persones més, dos inquilins, que han resultat ferits menys greus, afirma el SEM. Els efectius del cos han rescatat l'operari semi sepultat i han traslladat els dos inquilins a una zona segura, per posteriorment apuntalar la zona esfondrada i poder evacuar les tres persones amb seguretat.

Un cop evacuades, les tres persones han estat ateses per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tal com s'ha esmentat, el treballador ha resultat ferit greu i els dos inquilins han sofert lesions lleus. El primer ha estat traslladat en ambulància a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, mentre que als altres dos se'ls ha dut al CUAP de Lleida.

Els Bombers han sol·licitat una inspecció de l'estructura de l'habitatge, una casa unifamiliar de planta baixa i primer pis, als tècnics municipals de Lleida per determinar si ha patit danys a causa de l'esfondrament parcial del sostre.

Comparteix

També t'interessarà