Retransmissió en directe de la Festa dels Dolors a Bellpuig

LLEIDACOM/ Lourdes Farré
09-04-2020
  • Retransmissió en directe de la Festa dels Dolors a Bellpuig
  • Retransmissió en directe de la Festa dels Dolors a Bellpuig
  • Retransmissió en directe de la Festa dels Dolors a Bellpuig

Una de les festes principals a Bellpuig és la Festa de la Mare de Déu dels Dolors, que s'emmarca dins d'un cap de setmana festiu en el que la població de Bellpuig manifesta la devoció que té envers la Mare de Déu dels Dolors i reafirma el compromís de la vila per la cultura popular a través de l'atorgament dels premis literaris que porten el nom del folklorista local Valeri Serra i Boldú.

La Festa de la Mare de Déu dels Dolors se celebra el divendres abans de divendres Sant. Aquests actes religiosos es desenvolupen amb un protocol estricte, relíquia d'antigues celebracions religioses avui perdudes.

Atenent l'Estat d'Alarma vigent amb motiu de l'epidèmia de COVID-19 la Venerable Congregació dels Dolors de Bellpuig comunicava que el Septenari dels Dolors es duria a terme cada dia a les 20.10 h a la Capella dels Dolors, a porta tancada dins de l'església de Sant Nicolau. A més de retransmetre totes les celebracions, tant del Septenari, com de la Missa i el Rosari dels Dolors, diàriament a través d'un directe pel seu canal de YouTube oficial: DOLORS BELLPUIG.

Els diferents membres de la Junta de la festivitat envien cada dia l'enllaç mitjançant l'aplicació de Whatsapp, correu electrònic i la seva difusió en Xarxes Socials.

Des de la Congregació dels Dolors de Bellpuig també han demanat que «la Mare de Déu dels Dolors ens ajudi en aquests moments tan difícils que estem vivint», en referència a la crisi sanitària, econòmica i social derivada de l'emergència provocada per la pandèmia del coronavirus.

Més informació a la seva pàgina web oficial: https://www.congregaciodelsdolors.com/noticies

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?