Romànic Musical amb concerts gratuïts a les esglésies de l’Aran

REDACCIÓ
11-08-2021
  • Romànic Musical amb concerts gratuïts a les esglésies de l’Aran

En l’agenda cultural d’aquest estiu no podien faltar les actuacions del ja consolidat Romànic Musical, que enguany celebra la seva 22ena edicióEl Departament de Turisme del Conselh Generau d’Aran ha creat un programa 3 concerts gratuïts els divendres d’aquest més d’agost, en les que es combinaran diversos estils musicals: música clàssica experimental, jazz i pop. Enguany podrem comptar amb una gran varietat d’instruments i formats per apropar al públic, en un fons d’estètica romànica, una música que sempre està d’actualitat.

Si la meteorologia ho permet, els concerts tindran lloc a l’exterior de les tres esglésies, per tal de garantir la major seguretat del públic per motius de prevenció de la COVID-19. També s’ha avançat l’horari els concerts a les 19:30h.

El primer espectacle serà aquest divendres, 13 d’agost, a l’església de Sant Blai de Les, on la jove lleidatana Berta Puigdemasa acompanyarà als presents amb la seva arpa apropant els sons dels auditoris pel nostre territori.

El jazz serà el protagonista de la segona actuació, que tindrà lloc el divendres 20 d’agost a l’església de Sant Andrèu de Salardú. Aquest grup de 3 artistes fa de cada peça musical una obra única que conquereix als espectadors en un directe amb l’honestedat total del que passa en l’escenari.

Tancarà aquest cicle el quartet de pop Pianoa l’església de Sant Fèlix de Vilac, l’últim divendres d’agost, dia 27. Aquest grup de cambra proposa un programa ple de compositors pop del panorama actual portant la música pop al format clàssic de concert per fer a arribar la música de cambra a tots els públics

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta