Romeu, tracte personalitzat al Centre Històric

LLEIDACOM/ Mònica Mombiela i Griselda Mas
14-03-2017
  • Romeu, tracte personalitzat al Centre Històric

El Romeu és un restaurant singular pensat per estar-hi bé, per trobar-s'hi a gust, tan entranyable i còmode com el menjador de casa. Aquesta és la premisa més important de la qual parteix la idea de la Maite i el Miguel quan van obrir aquest negoci enmig d'un centre històric en construcció. Sí, precisament és la seva ubicació la que li aporta un plus d'avantatges i inconvenients a aquest local del segle XII. Un racó amb història com el nom del negoci Romeu, antiga denominació que tenia el carrer Cavallers. A més, també hi apareix una M molt gran al rètol, que fa referència a les inicials dels dos propietaris. 

La Maite i el Miguel han viscut molts anys a Barcelona treballant en locals d'hosteleria d'alt nivell i han absorbit tot el que han pogut d'aquest món per traslladar-ho al seu propi negoci. Tots dos cansats del rebombori de la gran ciutat decideixen tornar a casa de la Maite amb uns coneixements adquirits i amb una aposta clara per aquest barri de Lleida. 

Aquests detalls són marca de la casa en tot el restaurant que està dividit per espais. La decoració que barreja estil modern i mobles restaurats és obra en gran part del decorador lleidatà Antoni Carcaré. La Maite tenia molt clar a l'hora de concebre l'espai, ja que volia petits racons amb encant per a diferents tipus de clients. L'essència d'aquest restaurant és el tracte personalitzat dels propietaris que sempre tenen una recomanació per als seus clients i un somriure de benvinguda i la personalització dels esdeveniments que es vulguin celebrar.

D'aquí a tres mesos celebren dos anys d'obertura del Romeu i ara tenen la mirada posada en la també propera inauguració del Parador de Lleida, situat una mica més amunt del restaurant, i la finalització de les obres del Call Jueu. Dos reclams turístics que esperen que els ajudi a potenciar encara més el seu negoci. De fet ja s'estan plantejant fer alguns canvis al menjador del pis de dalt per poder afegir una terrassa a l'aire lliure, que donará just al costat de les restes trobades en aquest jaciment arqueològic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta