Ronda verda als camins d’Albatàrrec i Grenyana

REDACCIÓ
06-12-2018
  • Ronda verda als camins d’Albatàrrec i Grenyana

La Paeria adequarà en breu dos trams de la futura ronda verda prevista al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) als camins Vell d’Albatàrrec i Grenyana, en què s’habilitarà un espai per a la circulació de vianants i ciclistes fora de la calçada, que connectaran amb la ciutat. Aquests treballs formen part del projecte guanyador a l’Horta en els pressupostos participatius, que costa 48.386,09 euros i té un termini d’execució d’uns dos mesos.

Al camí Vell d’Albatàrrec, s’actuarà ara a tres-cents metres des de la cruïlla amb el carrer Guillem Beziers fins al revolt en la qual el camí se separa de l’Ll-11. L’espai per a vianants i ciclistes se separarà amb pilons i arbres, i s’asseguraran els talussos. En un futur, aquest tram de la ronda verda connectarà la canalització del riu amb la Bordeta. Al camí de Grenyana, es desbrossaran els marges de la calçada per habilitar-hi la zona per a bicicletes i vianants.

La ronda verda és una anella de divuit quilòmetres al voltant del riu que connectarà els diversos parcs, com els banquets dels canals de Seròs i Pinyana, amb la Mitjana, els aiguamolls de Rufea i Gardeny.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com celebres la Setmana Santa?