Ros garanteix la LEB Or

josé carlos monge
Publicat: 
01-07-2015
Actualitzat: 02-07-2015 9:10
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Ros garanteix la LEB Or

L'alcalde Àngel Ros va explicar aquest dimarts que havia "pactat" una carta amb el president del Força Lleida "de compromís municipal", en el sentit que el club "obtindrà els recursos a través de la prolongació del crèdit amb La Caixa, sense que això representi un sobreesforç econòmic per a la Paeria". Va afegir que "en qualsevol cas, responem. És a dir, si hipotèticament això no fos possible, respondria la Paeria". L'alcalde fa referència amb això a la negativa dels directius de Ferran Vidal de firmar l'esmentat document, la qual cosa ha bloquejat l'acord durant mesos. Ros va afegir que la carta amb el compromís municipal "juntament amb una explicació meua, l'he remès a tots els grups municipals. Espero les seues respostes", afegint que el compromís era, com demanava el club, "plurianual", la qual cosa permetrà al club disposar de 75.000 € més cada una de les tres pròximes temporades.

"Sóc una mica més optimista. S'ha fet un pas important." Així valorava ahir el president del Força Lleida, Félix González, la solució proposada per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, per tal que el club tingui assegurat el finançament que demana i pugui inscriure's aquest divendres en la pròxima Lliga LEB Or. Tanmateix, el dirigent exigeix un compromís per escrit per part de les institucions. Ros també ha enviat la seua proposta a la resta de grups municipals perquè la solució compti amb el màxim suport. "Anem camí d'aconseguir-ho, però és una carta. El que es requereix és un acord firmat entre la Paeria i el Força Lleida. Si m'envien l'esborrany, el firmem ràpidament", afirmava González, que admetia que "s'ha avançat", ja que, a més, "entre dimecres i dijous sembla que cobrarem les quantitats que estan pendents", 33.750 euros de la Paeria i 22.500 de la Diputació. Només falta que "Paeria i Diputació firmin l'acord amb nosaltres", insistia.

Amb aquests diners el club podrà fer front als diners que necessita per inscriure's, uns 35.000 euros corresponents a dos nòmines i 18.000 del primer pagament de la quota d'inscripció. El club ja va saldar recentment, com va avançar SEGRE, el deute que mantenia amb la Federació Espanyola i la Catalana, uns 40.000 euros. Si el club no paga les nòmines abans de divendres, la FEB retirarà aquests 35.000 euros de l'aval de 180.000 que té dipositat en efectiu i que, per inscriure's, hauria de reposar. Per jugar la pròxima temporada el club ha de formalitzar la inscripció abans del divendres a les 13.00. Si no ho fa, la plaça seria per a un altre club.

divendres a les 13.00

El club té de termini per a la inscripció el divendres dia 3 a les 13.00 i necessita uns 50.000 euros

Comparteix

També t'interessarà