Rosselló llença la campanya “Fem Rosselló!” per promocionar el comerç i serveis locals

REDACCIÓ
Publicat: 
26-06-2020
Actualitzat: 26-06-2020 13:05
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Rosselló llença la campanya “Fem Rosselló!” per promocionar el comerç i serveis locals
    Peu de foto: 
    Imatge arxiu. Productes agricoles

L’Ajuntament de Rosselló ha llençat la campanya de sensibilització “Fem Rosselló!” per promocionar el comerç i els serveis locals per pal·liar la crisi econòmica arran de la pandèmia de la Covid-19, ja que és un sector que ha patit especialment les conseqüències del confinament. L’Ajuntament realitza periòdicament campanyes per fomentar el consum local, un sector vital per al municipi, ja que és un generador d’ocupació i de relacions socials.

L’actual campanya inclou un vídeo promocional per incentivar els veïns i veïnes a consumir en els negocis locals en el que és remarca el missatge que el municipi compta amb comerços i serveis de qualitat i de proximitat, fomentant compres sostenibles i de km 0. La campanya també contempla altres actuacions com l’exempció total de les taxes municipals relatives a terrasses de bars i restaurants.

D’altra banda, cal recordar que fa uns mesos, el consistori va adquirir lots d’aliments de primera necessitat als comerços rossellonencs que es van repartir seguint els criteris de l’assistenta social de la vila.

El municipi compta amb un total de 25 negocis locals: 7 bars i restaurants, 2 pastisseries, 3 botigues de queviures, 6 centres de perruqueria i estètica, 2 acadèmies d’ensenyament i 5 establiments d’altres sectors (roba i complements, flors i decoració, drogueria i perfumeria, quiosc, i assessoria).

Comparteix

També t'interessarà