Salut obre una convocatòria d'ajuts per a projectes de recerca liderats per l'atenció primària

ACN
27-01-2022
  • Salut obre una convocatòria d'ajuts per a projectes de recerca liderats per l'atenció primària
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

El departament de Salut ha posat en marxa una nova edició d'ajuts en el marc del pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS), enguany destinats de forma exclusiva per a l'atenció primària. La subvenció dobla el pressupost que hi havia fins ara, passant dels 2 milions d'euros (MEUR) als 4 MEUR actuals. Aquesta xifra permetrà recolzar econòmicament més d'una vintena de projectes de recerca en aquest àmbit amb l'objectiu de "potenciar i reforçar" l'atenció primària.

El director estratègic d'atenció primària i comunitària del departament, Rafael Ruiz, ha remarcat la rellevància d'aquesta dotació, recordant que es tracta d'una "gran oportunitat" per generar "coneixement propi" que després es pugui aplicar en el dia a dia dels CAP. Malgrat que els projectes que hi poden concórrer han de ser transversals, els han de liderar professionals de l'atenció primària.

Aquesta és la cinquena convocatòria en el marc de l'actual PERIS 2016-2020, prorrogat fins a tenir-ne aprovat el nou. El termini de presentació de les sol·licituds d'aquesta acaba el 10 de febrer.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta