Salva Cambray, nou entrenador del Balaguer amb l’objectiu de l’ascens

REDACCIÓ
08-06-2019
  • Salva Cambray, nou entrenador del Balaguer amb l’objectiu de l’ascens

Salva Cambray és el nou entrenador del CF Balaguer per afrontar la pròxima temporada 2019-2020 a Segona Catalana, en què tindrà com a objectiu la tornada a Primera Catalana. Cambray era fins ara l’entrenador del Castellserà i arribarà al club de la capital de la Noguera acompanyat per Manolo Bademunt, que serà el seu segon.

El nou director general del club, Xavier Gabernet, ha elegit Cambray pel seu coneixement de la categoria i per la dilatada experiència amb què compta en el món del futbol, segons la nota que va fer pública ahir el CF Balaguer.

Salva Cambray ha estat entrenador d’equips com el Benavarri o el Binèfar, entre d’altres, i també té experiència en el treball de base, després d’haver passat per clubs com el Bordeta, l’At. Segre o el FIF Lleida. Tambien ha exercit d’entrenador de les categories inferiors a la Federació Catalana de Futbol (FCF), etapa durant la qual es va proclamar el 2013 campió d’Espanya de seleccions territorials en la categoria sub-17.

El Balaguer va militar aquesta passada temporada a Primera Catalana i, després d’una campanya complicada, va descendir a Segona amb dos equips més de les comarques lleidatanes, el Borges i el Lleida B. El club de la capital de la Noguera va arribar a tenir quatre entrenadors en aquest passat exercici, que va iniciar amb Toni Menchón, al qual el van seguir Jordi Belló, Virgilio Hernández i Jose Gil, que va tancar la temporada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?