Sanció exemplar per a l'agressor de l'àrbitre lleidatà

22-02-2019
Actualitzat: 22-02-2019 17:10
  • Sanció exemplar per a l'agressor de l'àrbitre lleidatà

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha castigat amb 25 partits de sanció el futbolista Iván González, exporter del Manlleu, per la seua agressió a l’àrbitre lleidatà Gerard Creus, a qui va clavar una puntada de peu per l’esquena. Els fets van succeir en els minuts finals del partit entre el Manlleu i el Sant Cugat, del Grup I de Primera Catalana, corresponent a la jornada 19.

Amb el resultat de 0-1 al marcador, González, porter del Manlleu, es va afegir a l’atac a l’últim minut del partit i va connectar un cop de cap que va entrar a la porteria visitant. El col·legiat lleidatà va anul·lar el gol, al considerar que el jugador havia rematat amb la mà, a la qual cosa aquest va respondre amb violència, clavant-li una puntada de peu per l’esquena.

El Manlleu va acomiadar el jugador per aquesta raó i va emetre un comunicat de disculpes, en el qual va explicar que el club “lamenta i condemna l’actuació del jugador i decideix prescindir dels seus serveis de manera immediata”. En el comunicat, el club barceloní va destacar que “els valors de l’AEC Manlleu estan molt allunyats de la imatge que s’ha donat” i va demanar disculpes “al soci o aficionat que s’hagi sentit ofès per aquest comportament”.

L’àrbitre lleidatà, Gerard Creus, estava assistit en aquest partit per dos col·legiats també lleidatans, Samuel Gutiérrez i Marcel Arbós, i amb motiu de l’agressió va rebre la baixa laboral. L’agressor també es va disculpar amb el col·legiat després de l’incident.